News

News

New Vall Fosca walking map

La Torre de Capdella town hall has issued a walking map with Vall Fosca network of paths, including routes for a wide range of walkers, from visitors like families to experienced walkers.

El plànol inclou els camins que s’han anat recuperant i senyalitzant al municipi de la Torre de Capdella – la Vall Fosca.

El mapa és a escala 1:25.000. Inclou el detall de 19 itineraris amb la següent informació: distància, desnivell màxim, ascens acumulat i descens acumulat. A més, també s’inclou el grau de dificultat una estimació del temps necessari per fer el recorregut.

Les propostes inclouen tant camins de ferradura que antigament connectaven els pobles abans que hi hagués la carretera, i els camins de lam zona dels estanys al Parc Nacional d’Aigüestortes i Estany de Sant Maurici.

L’objectiu d’aquesta publicació és oferir un recurs a les persones que ens visiten perquè coneguin la riquesa de la Vall Fosca recorrent els seus camins.

En podeu trobar a l’Ajuntament de la Torre de Capdella, serveis turístics del municipi, oficines de turisme  de la comarca del pallars Jussà, Oficina de Turisme de Catalunya a Lleida-Pirineus, etc.

Plànol de senderisme de la Vall Fosca