Actualidad

Noticias

Nuevo mapa de senderismo de la Vall Fosca

El Ayuntamiento de la Torre de Capdella ha editado un plano con la red de caminos de la Vall Fosca, con propuestas para todos los tipos de senderistas, desde un público más familiar, hasat caminadores más expertos.

El plànol inclou els camins que s’han anat recuperant i senyalitzant al municipi de la Torre de Capdella – la Vall Fosca.

El mapa és a escala 1:25.000. Inclou el detall de 19 itineraris amb la següent informació: distància, desnivell màxim, ascens acumulat i descens acumulat. A més, també s’inclou el grau de dificultat una estimació del temps necessari per fer el recorregut.

Les propostes inclouen tant camins de ferradura que antigament connectaven els pobles abans que hi hagués la carretera, i els camins de lam zona dels estanys al Parc Nacional d’Aigüestortes i Estany de Sant Maurici.

L’objectiu d’aquesta publicació és oferir un recurs a les persones que ens visiten perquè coneguin la riquesa de la Vall Fosca recorrent els seus camins.

En podeu trobar a l’Ajuntament de la Torre de Capdella, serveis turístics del municipi, oficines de turisme  de la comarca del pallars Jussà, Oficina de Turisme de Catalunya a Lleida-Pirineus, etc.

Plànol de senderisme de la Vall Fosca